Reserva el teu hotel a Barcelona

Reserva el teu hotel amb la garantia del Gremi d’Hotels de Barcelona

Blocs recomanats

ajuda

Ajuda


Què és www.barcelonahotels.es?
És la web del Gremi d'Hotels de Barcelona, l'entitat oficial que representa a més de 400 establiments hotelers de la ciutat comtal i voltants.

Com puc trobar una habitació?
Podràs reservar la teva habitació des del motor de cerca de la pàgina inicial (link), o des de la pestanya “Reservar” (link), on trobaràs totes les indicacions necessàries per realitzar correctament la teva reserva.

Preus
Tots els preus són per habitació i estada, tret que s'especifiqui el contrari.

Inclou l’esmorzar?
El desdejuni és un servei opcional que es pot contractar durant el procés de reserva.

On es paga?
En la majoria dels casos, el pagament es realitza directament a l'hotel, però els casos de reserves d'última hora i d’ ofertes, requeriran d'un pagament anticipat, indicat en el procés de reserva. Per garantir la reserva serà necessari introduir el nombre d'una targeta de crèdit vàlida durant el procés de la mateixa. Es realitzarà un càrrec a aquesta en cas de no presentar-se a l'hotel sense haver anul·lat la reserva prèviament.

Com sabré si he realitzat una reserva correctament?
La reserva només s'entendrà com efectuada en el moment en què es manifesti l'acceptació per part de www.barcelonahoteles.es, a través d'un e-mail de confirmació de comanda.

La reserva només s'entendrà com efectuada en el moment en què es manifesti l'acceptació per part de www.barcelonahoteles.es, a través d'un e-mail de confirmació de comanda.
No cobrem cap tipus de comissió, ni despeses de gestió.

El preu inclou l'IVA o altres impostos?
El preu final sempre inclou l'IVA mentre que, l'impost turístic hauràs d'abonar-lo a l'hotel al finalitzar la teva estada. L'impost turístic és obligatori per a totes les reserves efectuades a Catalunya amb entrada en vigor a partir de l'1 de Novembre del 2012, Llei 5/2012 DOGC nº. 6094. L'import oscil·la entre 0,65 € a 2,25 € (I.V.A 10% no inclòs) per persona/dia segons la ubicació i la categoria de l'establiment. Més informació i excepcions aquí.El tant per cent d'IVA que s'aplica a la reserva correspon al tipus vigent en aquest mateix moment, que és el 10%.

En cas de modificació futura del tipus impositiu s'aplicarà, a aquesta reserva, el tipus vigent en el moment d'emissió de la factura de la seva reserva.

Si tens algun dubte contacta'ns:

Via Laietana, 47 08003 Barcelona
Tel. (+34) 93 301 62 40 / HORARI LABORAL de Dilluns a Divendres de 09:00 a 18:00
Tel. (+34) 93 301 66 36 / Dilluns a Diumenge de 18:00 a 09:00 (Contestador - Deixa'ns el teu missatge i t'atendrem personalment per ajudar-te a escollir la millor opció.) Fax: 93 301 42 92
E-mail: info@barcelonahotels.es


OFERTA DE SERVEIS PER AL VIATGER

Circuit F1 i MotoGP


El Circuit està obert tot l'any. Gaudeix les seves instal·lacions i activitats. Seu oficial del Gran Premi d'Espanya de F1 i el Gran Premi de Catalunya de MotoGP

Veure més ofertes
BCN Card Gratuitats i descomptes


És el passaport indispensable per conèixer la ciutat: Museus i transport públic gratis i podràs estalviar més de 320€ en descomptes en entrades, llocs d'interès, oci, espectacles, locals...

Veure més ofertes
 Vols en helicopter


Especialistes en vols panoràmics, únics a Barcelona. Descobreix Barcelona des de l'aire. Una experiència irrepetible per només 95€


Veure més ofertes
Bus turístic


Descobreix la ciutat de Barcelona amb el “Bus Turístic”. Veuràs i gaudiràs dels monuments i edificis més emblemàtics de la ciutat. Tres rutes disponibles.

Veure més ofertes
La Roca Village


A només 40 minuts del centre de Barcelona, La Roca Village ofereix una experiència de compres outlet de luxe

Veure més ofertes
Museu Egipci


El Museu Egipci de Barcelona, és l'únic a Espanya i un dels més importants d'Europa. Si t'agrada el món de l’Antic Egipte no pots deixar escapar aquesta oportunitat única.

Veure més ofertes

PER QUÈ RESERVAR AMB NOSALTRES

Especialització
Més de 400 establiments hotelers associats.
Especialistes en allotjaments a Barcelona ciutat.
Més de 35.000 habitacions a Barcelona.

Preu
Sense despeses de gestió.
Ofereixes especials.
Preu mínim garantit.
Àmplia oferta d'establiments hotelers a Barcelona i els seus voltants.

Seguridad
Amb la garantia del Gremi d'Hotels de Barcelona.
Amb el suport del Departament de Turisme de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de Turisme de Barcelona i de la Diputació de Barcelona.
Comentaris imparcials de clients reals allotjats als hotels.
Reserva Segura.

Servei
Des de 1977.
Equip de gestió coneixedor de la ciutat i dels seus atractius turístics, culturals i econòmics.
Servei multi idioma.

EN QUÈ PODEM AJUDAR-TE?

Hotels Sant Andreu
Hotel NH La Maquinista