Reserva el teu hotel a Barcelona

Reserva el teu hotel amb la garantia del Gremi d’Hotels de Barcelona

Blocs recomanats

Hotels destacats a Les Corts - Camp Nou, Futbol Club Barcelona

El barri dels Corts és la seu del millor equip de futbol del món, el Futbol Club Barcelona. Allà es troben el seu estadi, el Camp Nou, i el Museu del Barça, el més visitat de la ciutat.

Existeixen diversos hotels prop del Camp Nou, per poder accedir al Museu del FC Barcelona i a l'estadi els dies de partit, amb total comoditat i rapidesa.

La zona, guarda moltes més joies arquitectòniques i culturals que es poden visitar fent una passejada, com els Jardins del Palau de Pedralbes, amb camins romàntics curulls de vegetació i zones verdes per descansar; el bonic Parc de Cervantes, replet de diferents varietats de rosers i roses; el tranquil i entranyable Monestir de Pedralbes o els Pavellons Güell, una sèrie d'edificacions, obra de Gaudí.

Les Corts, a més, compta amb serveis mèdics com l'Institut Universitari *USP *Dexeus, uns dels Instituts privats Universitaris més destacats, sobretot, en matèria de la salut de la dona, ginecologia i obstetrícia.

Finalment, la Zona Universitària aglutina la majoria de facultats i campus universitaris – públics i privats - de Barcelona.

OFERTA DE SERVEIS PER AL VIATGER

Circuit F1 i MotoGP


El Circuit està obert tot l'any. Gaudeix les seves instal·lacions i activitats. Seu oficial del Gran Premi d'Espanya de F1 i el Gran Premi de Catalunya de MotoGP

Veure més ofertes
BCN Card Gratuitats i descomptes


És el passaport indispensable per conèixer la ciutat: Museus i transport públic gratis i podràs estalviar més de 320€ en descomptes en entrades, llocs d'interès, oci, espectacles, locals...

Veure més ofertes
 Vols en helicopter


Especialistes en vols panoràmics, únics a Barcelona. Descobreix Barcelona des de l'aire. Una experiència irrepetible per només 95€


Veure més ofertes
Bus turístic


Descobreix la ciutat de Barcelona amb el “Bus Turístic”. Veuràs i gaudiràs dels monuments i edificis més emblemàtics de la ciutat. Tres rutes disponibles.

Veure més ofertes
La Roca Village


A només 40 minuts del centre de Barcelona, La Roca Village ofereix una experiència de compres outlet de luxe

Veure més ofertes
Museu Egipci


El Museu Egipci de Barcelona, és l'únic a Espanya i un dels més importants d'Europa. Si t'agrada el món de l’Antic Egipte no pots deixar escapar aquesta oportunitat única.

Veure més ofertes

PER QUÈ RESERVAR AMB NOSALTRES

Especialització
Més de 400 establiments hotelers associats.
Especialistes en allotjaments a Barcelona ciutat.
Més de 35.000 habitacions a Barcelona.

Preu
Sense despeses de gestió.
Ofereixes especials.
Preu mínim garantit.
Àmplia oferta d'establiments hotelers a Barcelona i els seus voltants.

Seguridad
Amb la garantia del Gremi d'Hotels de Barcelona.
Amb el suport del Departament de Turisme de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de Turisme de Barcelona i de la Diputació de Barcelona.
Comentaris imparcials de clients reals allotjats als hotels.
Reserva Segura.

Servei
Des de 1977.
Equip de gestió coneixedor de la ciutat i dels seus atractius turístics, culturals i econòmics.
Servei multi idioma.

EN QUÈ PODEM AJUDAR-TE?

Hotels Sant Andreu
Hotel NH La Maquinista