Reserva el teu hotel a Barcelona

Reserva el teu hotel amb la garantia del Gremi d’Hotels de Barcelona

Blocs recomanats

publicitat

Publicitat

La central de reservas del Gremi d'Hotels de Barcelona (www.barcelonahotels.es) representa a la mayoría de establecimientos de la ciudad de Barcelona y alrededores.

Somos una entidad oficial y nos diferenciamos en ofrecer únicamente alojamiento en Barcelona ciudad y alrededores que cumple con la normativa turística actual. Somos especialistas en la ciudad condal.
Nuestro servicio de reservas hoteleras online es fácil, rápido y seguro.

Los visitantes de www.barcelonahotels.es tienen acceso a mas de 400 establecimientos hoteleros de todas las categorías, diferenciados entre hoteles, hostales/pensiones, apartahoteles, apartamentos o balneario.
Aproximadamente el 60% de nuestros visitantes provienen de España. El 40% restante provienen básicamente de Europa y EE.UU.

El Gremi d'Hotels de Barcelona trabaja constantemente en potenciar, posicionar y mejorar la imagen de los hoteles de Barcelona.
 
Si quiere aparecer en la sección “Oferta de servicios para el viajero”, en los blogs oficiales blog.barcelonahotels.es y su versión internacional internationalblog.barcelonahotels.es póngase en contacto con nosotros

En www.barcelonahotels.es encontrarás un trato personalizado y un equipo con mucha ilusión y creatividad, dispuesto a trabajar para encontrar la mejor acción promocional que mejor convenga a las dos partes. Sabemos escuchar y estamos receptivos a cualquier propuesta innovadora.
Te invitamos a que contactes con nosotros sin ningún compromiso para poder estudiar tu caso de manera personalizada.

Datos de contacto

Via Laietana, 47 08003 Barcelona
Tl.: 93 301 62 40 HORARIO LABORAL de Lunes a Viernes de 09:00 a 18:00
Tl.: 93 301 66 36 de Lunes a Domingo de 18:00 a 09:00 (Contestador - Déjanos tu mensaje y te atenderemos personalmente para ayudarte a escoger la mejor opción.)
Fax: 93 301 42 92 E-mail: info@barcelonahotels.es

OFERTA DE SERVEIS PER AL VIATGER

Circuit F1 i MotoGP


El Circuit està obert tot l'any. Gaudeix les seves instal·lacions i activitats. Seu oficial del Gran Premi d'Espanya de F1 i el Gran Premi de Catalunya de MotoGP

Veure més ofertes
BCN Card Gratuitats i descomptes


És el passaport indispensable per conèixer la ciutat: Museus i transport públic gratis i podràs estalviar més de 320€ en descomptes en entrades, llocs d'interès, oci, espectacles, locals...

Veure més ofertes
 Vols en helicopter


Especialistes en vols panoràmics, únics a Barcelona. Descobreix Barcelona des de l'aire. Una experiència irrepetible per només 95€


Veure més ofertes
Bus turístic


Descobreix la ciutat de Barcelona amb el “Bus Turístic”. Veuràs i gaudiràs dels monuments i edificis més emblemàtics de la ciutat. Tres rutes disponibles.

Veure més ofertes
La Roca Village


A només 40 minuts del centre de Barcelona, La Roca Village ofereix una experiència de compres outlet de luxe

Veure més ofertes
Museu Egipci


El Museu Egipci de Barcelona, és l'únic a Espanya i un dels més importants d'Europa. Si t'agrada el món de l’Antic Egipte no pots deixar escapar aquesta oportunitat única.

Veure més ofertes

PER QUÈ RESERVAR AMB NOSALTRES

Especialització
Més de 400 establiments hotelers associats.
Especialistes en allotjaments a Barcelona ciutat.
Més de 35.000 habitacions a Barcelona.

Preu
Sense despeses de gestió.
Ofereixes especials.
Preu mínim garantit.
Àmplia oferta d'establiments hotelers a Barcelona i els seus voltants.

Seguridad
Amb la garantia del Gremi d'Hotels de Barcelona.
Amb el suport del Departament de Turisme de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de Turisme de Barcelona i de la Diputació de Barcelona.
Comentaris imparcials de clients reals allotjats als hotels.
Reserva Segura.

Servei
Des de 1977.
Equip de gestió coneixedor de la ciutat i dels seus atractius turístics, culturals i econòmics.
Servei multi idioma.

EN QUÈ PODEM AJUDAR-TE?

Hotels Sant Andreu
Hotel NH La Maquinista